طرز تهیه حلوای لبو مناسب برای شب یلدا

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو :

 لبو  ۴ عدد
 کره ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
 شیره انگور یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار ۲ تا ۳ قاشق

 

طرز تهیه حلوا لبو :

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

با لبوی پخته هم می توان این حلوا را تهیه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید.

سپس در تابه ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود.

اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید.

سپس حدود ۳/۴ لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد.

اگر کمی سفت است می توانید ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود.

اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید.

شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند.

اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.