طرز تهیه نودل خامه ای

نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده می شود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه نودل خامه ای :

 نودل یک و یک دوم پیمانه
 خامه  ۱۰۰ میلی لیتر
 برگ آویشن  ۴ الی ۵ عدد
 سس خردل  ۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب داغ به مقدار لازم

 

روش تهیه نودل خامه ای :

آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.

برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.