طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی :

آرد  ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر یا ماست ۱ پیمانه
 تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
تخم خرفه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوی
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس

 

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید.

شکر و تخم مرغ و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.