طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

مواد لازم برای حلوا زنجبیلی تبریز :

روغن جامد  ۱/۲ پیمانه 
کره   ۱۰۰ گرم
 آرد سفید  ۲ پیمانه 
 آرد برنج ۱/۲ پیمانه  
پودر قند ۲ پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز :

روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.

بعد از ده دقیقه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.