طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا  ۳ پیمانه
 آب مرغ ۲/۳ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
ذرت پخته شده ۲/۳ پیمانه
خیار ۳ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد

 

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

 

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

 

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.