طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

مواد لازم برای تهیه ساندا :

 کیک براونی کیک را برش نزنید 
 بستنی وانیلی  1/2 گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده   یک و نیم پیمانه
 پودر شکر 2 پیمانه 
* شیر غلیظ 1 پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
کره بدون نمک 1/2 پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری

* شیر غلیظ که 60 درصد آب  خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است  

طرز تهیه ساندا :

بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.

شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.